dimecres, 4 de juny del 2014

Finalment Els Alps

Hola a tothom!
Estem arribant a la fi d'aquest viatge!
Avui ha estat un dia inoblidable pels vostres fills! Pel matí hem pujat al Schilthorn a gairebé 3000 metres d'altura! El viatge amb telefèric els hi ha encantat i les vistes han estat espectaculars. A dalt una nevada suau ens ha donat la benvinguda i el 007 també! ;)
De baixada ens hem aturat a Mürren a dinar i la pluja ha acabat amb sol! Ara la maleta ja pesa més perquè hi ha molts regalets!
A la tarda hem visitat les cataractes de Trümmelbach sota una pluja continua...
Ja després hem arribat a Solothurn rendits, sopar, dutxeta i a dormir que demà serà un dia molt ple!
Agraim molt els vostres comentaris aquests dies per anar-nos seguint i ens veiem el divendres al matí!

19 comentaris:

  1. Hola,
    Encara que es bastant trist que acabi un viatge com aquest, la veritat és que us trobem molt a faltar i tenim ganes que torneu a casa¡¡¡¡¡
    Molts petons i fins divendres Alba Cuñat i tots

    ResponElimina
  2. Hola a tots! Ja nomès us queda un dia! Esperem que us ho esteu passant molt be!. Acabeu de disfrutar del viatge i mengeu-vos un trocet de xocolata a la nostra salut! Un petó per tots i un en especial per l'Abril de part dels seus animalets!

    ResponElimina
  3. Muy buenas, jolines vaya tela de dia no? me he cansado yo nada mas leerlo jajajaj, espero que os este gustando todo, ya mañana es el último dia de viaje aprovechar al maximo.
    Cristineta te encontramos en falta mucho, Valentina ve la puerta de tu habitación cerrada y va diciendo la tata la tata jajjaja pobreta menos mal que en breve te verá.
    Un besazo enorme a todos y descansar.
    Muakkkkkkkkkk.
    Jordi, Valentina y Judith

    ResponElimina
  4. Hola a tothom.
    Que bé que heu gaudit de les alçades dels Alps amb el temps caracteristic d'aquests indrets. Profes moltes gràcies i molts ànims que aviat torneu.
    Disfruteu molt demà que ja temin ganes de tornar-vos a veure. Petons per tots i en especial per la Marta.
    Gemma, Jana, les iaies i jo.

    ResponElimina
  5. Quanta activitat, quasi em canso!
    No sabia que anàveu de localitzadors per la propera pel•lícula.
    Vull agrair l’esforç de tota la gent que ha fet possible aquest viatge.
    Molts ànims i bon retorn!
    Una abraçada
    Blanca

    ResponElimina
  6. Hola a tots! Ànims equip de profes! ...ja esteu a la recta final. 3000 metres jajajajaa... M'agradaria veure la cara de l´Alain pujant al cim? i sobretot a un telefèric, a quin coll s'ha agafat???

    Un petó Rei meu, ja tinc ganetes d´axuxarte una micona petons!!!... per tots!!!

    ResponElimina
  7. Moltes gràcies als profes, que feu possible que els nens puguin gaudir d'una experiència tan fantàstica. Nosaltres ja tenim ganes d'abraçar l'Hèctor, sobretot l'Èric, que diu que no li agrada estar a casa només amb la mama, que som una família i hem d'estar tots junts!!
    Quan jo era jove (i no, no fa mil anys), quan ens despediem dels companys després d'una excursió de dies sempre cantàvem "és l'hora dels adéus" mentre fèiem una rotllana agafats tots de les mans. La part que més m'agradava era "No és un adéu per sempre és sols un adéu per un instant, i el cercle refarem i fins potser serà més gran!", i això és el que us desitjo a tots vosaltres, que els amics que heu fet en aquesta etapa de primària i els profes que heu conegut i que us han ajudat a ser millors persones sempre els pogueu retrobar en el vostre camí. Molts petons per a tots i especialment per a l'Hèctor. Fernando, Carme i Èric.

    ResponElimina
  8. Bona nit Jordi, ja ens han explicat que ha estat un dia fantástic, amb la pujada amb telefèric , que bé que el temps us hagi acompanyat, encara que sigui a estones...¡¡¡
    Jordi gaudeix molt del que queda de viatge, i menja molt de xocolate, pero que no et faci mal la paxa ...¡¡¡
    us queda un jornada molt guapa, aprofita-la , i fins divendres... ¡¡
    Un petó per tots....¡¡¡
    Carles, Eva i Adria Roig.

    ResponElimina
  9. Jordi, si pots, enrecordat de la bola de neu pel teu germá .......¡¡¡ gràcies...
    Eva .

    ResponElimina
  10. Hola David Masegosa, espero que los genes no te hayan jugado una mala pasada y el vértigo no sea hereditario...., que tontería, seguro que te has subido encima de la cabina del telesférico, te habrás colgado sujeto solo con los pies, etc, mientras algún que otro aviso para que bajases!!. Bueno, pásalo bien porque dentro de poco vuelves al cuartel!!!. diviértete y aprovecha mañana porque el viernes despertarás de este extraordinario sueño en Barcelona!. Un beso de tu familia.

    ResponElimina
  11. Quina sort que teniu!
    Heu anat a l'Schilthorn! On es va rodar aquella pel·lícula de James Bond on el dolent dolentíssim era clavat al Ministre Wert!
    Llàstima que ara ja es massa tard per demanar que us poseu una mica de neu a la butxaca i me la porteu com a record...
    Espero que us ho estigueu passant molt bé (és evident que si...) i que gaudiu molt d'aquests dies.

    Att.
    Arnau Cunillera.

    PD: Txell recorda obrir un compte corrent i ingressar els diners que et vaig donar...

    ResponElimina
  12. Holaaa a tots!! (Però en especial a la Nerea Pérez Solé) Ja veig que el viatge està siguent molt profitós, que esteu disfrutant d'uns bonics paissatges i passejades. Ja us queda poquet per tornar (i nosaltres que ja tenim ganes que hi sigueu aqui perquè ens expliqueu experiències), gaudiu encara del temps que us queda. Us envio una forta abraçada per tothom, i un sac plé de petons per la meva neboda. Bon viatge de tornada!! (Raquel y Raúl)

    ResponElimina
  13. Cris.... me alegro muchísimo de que disfrutes de algo que yo no creo que vaya a disfrutar nunca, que tengas a esos profesores tan entregados con sus alumnos y que aunque no los conozca, estaré eternamente agradecido. Pero también me alegro a pesar de que eso significa que se acaba el viaje, es de que vuelves y tengo muchas ganas de abrazarte, que me cuentes todo, que me enseñes fotos y sobre todo verte la cara de felicidad que seguro vas a traer.
    Te quiero muchisimo!!

    ResponElimina
  14. Hola Lucía!!!, soc el Mario, se que t'ho estas pasant molt be, pero tinc ganes de que tornis. Una abraçada molt forta!

    Passa-ho bé!

    Mario

    ResponElimina
  15. Nens i profes això ja s'acaba, que trist!!!! però el record d'aquest fantastic viatge restara per sempre mes.Aprofiteu l'ultim dia i gaudiu de Gruyère que es un poble preciós i del sopar de comiat a Annecy.Hannah, tenim moltes ganas de veuret i tothom pregunta per tu!!! Ens veiem el divendres mati i preparat que a la tarde marxem al poble a Cabra, on els teus amics t'esperen!!!! VULL DONAR LES GRACIÈS ALS PROFES per fer posible el somni dels nostres fills i permetre que aquest viatge quedi per sempre al record dels nostres fills MOLTES GRÀCIES!!!! ens veiem divendres i bon viatge de tornada a casa!!! Una abraçada a tots i en especial a la nostra filla HANNAH

    ResponElimina
  16. Hola Jordi, com a anat per Gruyeres...? que passeu molt bon dia i menjeu molt de xocolate,... ¡¡¡
    Tenim moltes ganes de veure`t i que ens expliquis coses del viatge i veure fotos del tot el que has fet.
    Polts petons per tots i als profes grácies per la tasca que heu fet ... sou uns cracks ....¡¡¡¡
    Fins demá.....¡¡¡¡
    Eva Carle i Adria Roig.

    ResponElimina
  17. Tot s'acaba nois... i aquest viatge tan especial també, quina llàstima!
    Això sí, els milers de records que heu acumulat al llarg d'aquests dies no us els prendrà ningú i sempre seran en un raconet vostre per treure'ls quan faci falta. Ara us espera el viatge de tornada i us esperem nosaltres, que us trobem a faltar. Mestres, d'aquí no res a descansar, que us agafem el relleu...
    I a tu, Berta, una abraçada ben forta. T'estimem!
    Jordi, Martí i Cris

    ResponElimina
  18. Que tingueu un bon viatge de tornada!!!!
    Ha estat un gran viatge.
    Moltes felicitats a tot.
    Enric, Maribel i Karla

    ResponElimina
  19. Buen viaje de vuelta Hector! Nos vemos manyana por Skype en el cumple de Lucia! Besitos desde Virginia Beach!
    Tony, Merche, Diego, Marina y Victor

    ResponElimina