dimarts, 3 de juny del 2014

Lucerna

Hola a tothom!
Avui pel matí hem visitat Zug gaudint d'un agradable passeig al costat del llac i ens hem endinsat en el seu casc històric amb molt bona temperatura i els raigs de sol!
Després ens hem dirigit a Lucerna per anar al museu del transport. Als nens els hi ha agradat molt i s'ho han passat molt bé!
Finalment hem donat una volta per Luzern passant pels dos ponts de fusta que caracteritzen aquesta bonica ciutat Suïssa!
Ara ja estem descansant ja que demà toca matinar per anar als Alps! Esperem tenir bon temps perquè ara mateix està plovent!
Bona nit i fins demà!

28 comentaris:

  1. Hola a todos, jolines que envidia que me estais dando con este viaje jajjaja, Cristina sobre todo acuerdate de hacer fotos a todoooo.
    Hoy es el cumpleaños de Valentina pero no hemos celebrado nada por que su tata no esta, el sabado celebraremos el cumple y el bautizo todo junto no te preocupes, disfruta todo lo que puedas que es un viaje que no vas a olvidar jamás te lo garantizo :P
    Ya me contarás como va mañana por los Alpes jajajja.
    Muakkkkkkkkkkkkkk.
    Jordi, Valentina y Judith

    ResponElimina
  2. Hola a tots!!! Quina sort que esteu tenint amb el temps eh???!!! Vinga, a disfrutar a tope dels dies ue us queden. Aquí a Barcelona pensem en vosaltres i us enviem petonets…. un d'especial pel Marcel!!!

    ResponElimina
  3. Toquem fusta i a veure si el temps dema us acompanya.
    Us voliem demanar a veure si podeu posar algunes fotos dels nois.
    Un peto per a tots i en especial pel Jan Aman.
    Maribel i Enric

    Et trobo molt a faltar a en Jan. Karla

    ResponElimina
  4. Hola,
    Ui… ja arribat la pluja…espero que sigui només un xàfec nocturn i que demà pugueu gaudir d’una bona estada als Alps.
    Una abraçada a tots i pels profes: “May the force be with you” (Star War, dixit)
    Blanca

    ResponElimina
  5. Dema farà bon temps, segur. Els Alps us esperan. Petonets per la Helena. T'estimem. Que ho passeu molt be.

    ResponElimina
  6. Dema farà bon temps, segur. Els Alps us esperan. Petonets per la Helena. T'estimem. Que ho passeu molt be.

    ResponElimina
  7. Hola a tots! ja veig que esteu molt avorrits amb aquest temps que no afavoreix gaire per gaudir un viatge com aquest. Vull que no us deixeu detall i que porteu moltes fotos per viatjar a través dels vostres ulls.
    Una forta abraçada i apa! a gaudir més i més

    Nota per l´Alain: T´estimo, I love, Ti Amo, Je t´aime Tete. Diu en Pol que et trobe molt a faltar, avui a vingut a fer-me companyia una estoneta.
    Lisbet.

    ResponElimina
  8. Hola bon dia a tots. Espero que quan llegiu això faci un sol de justicia i podeu gaudir dels Alps...a tope!! i agafeu energia per vindre carregats de xocolata (negra si pot ser)
    Que us ho passeu molt bé i petons per tots i en especial per la Marta.
    Gemma, Jana, Minuca i Ricard
    Per cert m'oblidava disfruteu molt de les vistes del aeri i si algú té vertigen que no miri avall.

    ResponElimina
  9. Hola,
    Esperem que demà tingueu molt bon temps per a disfrutar de les vistes als Alps¡¡¡¡¡. Tinc moltes ganes de veure les fotos del viatge, ja que aneu a molts llocs interessants. Bona nit, que dormiu molts per agafar força¡¡¡¡ Miquel, molts petons de part de les tietes i de tota la familia. Alba Cuñat

    ResponElimina
  10. Esperem que demà faci un temps magnífic... o només bo... o com a mínim que no us plogui!!!... i pogueu gaudir dels Alps. Déu n'hi do la feina que doneu quan esteu a casa i tot el que us trobem a faltar quan no hi sou!!! Aprofiteu els dos dies que us queden, que quan torneu ens explicareu un munt de coses!!! Molts petons i moltes abraçades. Fernando, Carme i Èric.

    ResponElimina
  11. Sebas tu papá y tu mamá envían saludos para todos y están muy preocupados, a diario me preguntan. Me llaman siempre para que les informe como van. Y querían llamarte hoy, ya les he dicho que os lo estáis pasando pipa y que ya compartirán las anécdotas al regreso. A disfrutar viajeros! Besitos

    ResponElimina
  12. Però quina enveja que ens feu!!!!.... Ja tenim ganes de veure les fotos!!! A veure si demà us fa bon temps i gaudiu dels Alps a tope!! Si la veieu... saludeu a la Heidy de part nostre!! ;-) jajajaj!! Petonets, alpinistes!!! Xavi i Marta

    ResponElimina
  13. Hèctor, qué ganas de que nos cuentes todo con detalle el viernes en la fiesta de Lucía! Pasadlo genial y disfrutad de los Alpes. Besos de tus tíos y primos.

    ResponElimina
  14. Hola a tots! Quina enveja de viatge, petons! MARIO un abrazo muy grande y haz fotos de "todo" besitos Montse, Tati y Tete.

    ResponElimina
  15. Hola David Masegosa y Cia, si no veis a Heidi tal vez podais ver la vaca lila de Milka y reponer un poco las fuerzas comiendo chocolate para llegar a la cima (guardarnos un poco!!!). Para los profes una paradita en la cantina para tomarse un carajillo "0,0" que si no las fotos salen dobles... "y mañana sol y buen tiempo".

    Te queremos David.

    ResponElimina
  16. Que xulo que es aquest viatge i quina enveja que feu als que estem aqui a Barcelona treballant. Ja tenim ganes de que torne-ho i ens explique-ho tot plegat. Un petó molt fort per Pau de part de la Laura i el Papa.

    ResponElimina
  17. Espero que els Alps us hagin agradat molt i que el temps no sigui gaire dolent.
    No vaig enrecordar-me de dir-te, David Romero, que seria convenient obrir un compte a algun banc de Suissa. Es pel dia de demà ... jajaja. A gaudir tot el que pogueu !!!!
    Yolanda

    ResponElimina
    Respostes
    1. Eh !!! obren un per a mi també !!!
      Molt bó Yolanda !!!

      Elimina
  18. desitjo que us ho passeu molt be tots i especialmente la meva princesa!!!!!HANNAH disfruta molt de la visita als Alps que és un paissatge preciós, ja veuras com t'agrada moltissim!!!! aprofiteu els dies que mancan i gaudiu a tope.Petons de TONI,CLAIRE i WENDY. Miss you a lot!!!!

    ResponElimina
  19. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  20. Què guay! Gaudiu molt i passeu-ho molt bé! Hèctor ja tenim ganes que tornis per a que ens expliquis les anècdotes del viatge!

    Eli i Padi

    ResponElimina
  21. Esperem que vos ho paseu molt be, que no plogui i que fasi un sol esplendoros. Hèctor ja mos diràs tot lo que has vist,quin han estat els moments mes emocionants i els llocs que has trobat mes guapos.
    Petons. Els iaios Josep i Carme.

    ResponElimina
  22. Nens aprofiteu que això s'acaba, nomes queda un dia. Esperem que el temps us acompanyi en aquest últim dia. Maria tenim moltes ganes de veuret. Petonets a tots.
    Ana, Lorenzo i Anna.

    ResponElimina
  23. Nois...això ja s'acaba!!!! Aprofiteu i disfruteu el que us queda.....ja que aquest viatge no s'oblida mai.....ja tenim mooooltes ganes de veuret Arnau!!! Petons i achuchons!!!! Anims als profes....gràcies per tot!!!!

    Benja,Olga i Ona

    ResponElimina
  24. Com ha anat això avui ? Espero que us hagi fet un dia esplèndit, i que us quedi en la retina aquesta imatge dels Alps majestuosos. Només us volem desitjar una bona tornada que aqui us esperem amb els braços ben oberts. Anims profes que ja només queda un últim esforç !!!
    Una abraçada i un sac ple de petons per a tots i en especial per la Júlia !!!

    Jordi,Alicia i Emma

    ResponElimina
  25. HÈCTOR, AQUÍ S'ESTÀ NUVOLANT I ESTÀ A PUNT DE PLOURE. T'ESTIMO MOLT I ET TROBO A FALTAR. ÈRIC

    ResponElimina
  26. Hoooooolaaaaaaaaaaaaaaaaa¡¡¡¡¡ Paulaaaaaaaaaaaaa¡¡¡ Suposem que us ho passeu super bé...¡¡¡ :) :) una abraçada molt groça i un "achuchon".
    Mama, papa i Marc

    ResponElimina
  27. Holaaaaa Nerea¡¡¡¡¡¡¡Esperem que us ho passeu molt be i que fagis moltes fotos.Un peto' molt fortttttt.Papa iMAMA. Fins divendres¡¡¡¡¡¡¡¡

    ResponElimina