dimarts, 31 de maig del 2016

Tenim sort amb el temps i una mica menys amb les amanides

Avui tocava anar cap al nord i el bon temps ens ha acompanyat tot el viatge. Hem visitat les cascades del Rhein, Schaffhausen, Stein al Rhein i una volteta per la riba del llac Konstanz o Bodensee fins a la frontera alemanya. De tornada a l'alberg hem revisat la carpeta i hem treballat el recorregut fet fins l'equador del viatge. Hem fet una classe intensiva d'alemany i ja han utilitzat algunes frases al sopar.
Encara que moltes coses estan funcionant bé, estem sorpresos per les dificultats d'adaptació del grup al menjar dels albergs.

61 comentaris:

  1. Testem troban molt a faltar vull dir moltissim😙

    ResponElimina
  2. Eiiiii a menjar de tot eh!!!!!!!

    Mar, tenim una sorpresa per quan
    Petons!!!!!
    Ramon Pau Mercè

    ResponElimina
  3. Per a l'Amàlia: els avis de Girona seguim el vostre viatge. Heu fet moltes coses i heu vist molts llocs diferents! Per això del menjar costa una mica canviar els costums, no és greu.... que tot segueixi bé. Demà a muntanya, quin canvi!

    ResponElimina
  4. hola hola!!! ai què bé q el temps us hagi respectat! amàlia com estàs? aixxxx ens agradaria veure't per un forat. has fet fotos? has menjat amanida? espero q sí!!! t'ha agradat el castell? demà el schilthorn!!! agafa forces! petons a tots i a continuar gaudint. Cati, Toni & Violeta

    ResponElimina
  5. Hola de nou! Que bé que el temps us acompanyi, ja que això sempre facilita les coses. Ja ens explicareu què passa amb el menjar dels albergs, i també com van els pícnics! Feu fotos d’algun pícnic: deveu estar molt monos amb tota la paramenta!
    Quina enveja que feu!
    Molts records per tots i un petó pel Berni,
    Lluís i Anna

    ResponElimina
  6. Quina passada de viatge!!!! Ho recordareu tota la vida !!!! Disfruteu cada segon i mengeu de tot ;-)
    una abraçada molt forta i un petonàs Pau carinyet !!!!
    De la Laia i del papa i la mama.



    ResponElimina
  7. Holaaa diputacioner@s!!! Aquí estem seguint les vostres notícies cada día!!! Com ha anat el bany a les cascadas del Rhin? Hehehe Quin espectacle que ens ofereix la natura ehh???
    Missatge per l'Aldo:
    Eii Aldo, esperem que estiguis disfrutant moltíssim del viatge i de poder-lo gaudir amb tants bons companys. L'avia M.Angels diu que no paris de fer fotos.!! T'enyorem i t'estimem tots moltíssim.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Pd. Per cert, si demà aneu als Alps, potser, potser ehh igual sóc un exagerat...la jaqueta i els guants t'aniran bé. Crec que fa una temperatura una mica més baixa que quant sou a la classe :)))

      Elimina
  8. Hola a tots, hola Teo. És fantàstic que conegueu coses que els vostres pares no coneixem. Ni la teva àvia Alemanya ha estat a les cascades del Rhein. I demà als Schilthorn!!! Crec que serà de pel·lícula... Feu fotos, però sobretot de vosaltres, les muntanyes fa milions d'anys que son allà, però vosaltres ho viureu com un moment inoblidable! Guten abend!

    ResponElimina
  9. Daniel avui he trobat a faltar la teva trucada de les 16:45h jejeje...et trobem a faltar, pero tu disfruta molt del viatje, veiem que estàs visitant moltes coses, que Way!! Compra els imans. I menja del que hi ha, ok. Un petó molt, molt, fort. T'estimo.

    ResponElimina
  10. Uuii!! Tornaran tots fets uns figurins si no mengen jajaja Ei nois/es el menjar estar dins el pacte x anar a Suïssa, no heu de deixar res al plat, al igual que no deixeu d visitar res.
    Laia records i petons dels tiets, la tata, l'Arnau muaks muaks muaaks......

    ResponElimina
  11. Uuii!! Tornaran tots fets uns figurins si no mengen jajaja Ei nois/es el menjar estar dins el pacte x anar a Suïssa, no heu de deixar res al plat, al igual que no deixeu d visitar res.
    Laia records i petons dels tiets, la tata, l'Arnau muaks muaks muaaks......

    ResponElimina
  12. Marta, Cristina i Pepe Payà31 de maig del 2016, a les 22:15

    Hola Martín!! Estamos deseando que nos cuentes todo lo que has visto y hecho en Suiza! Continuamos echándote muchísimo de menos, pero estamos contentos porque seguro que os lo estais pasando muy muy bien! Un abrazo muy fuerte de tu família!
    Marta, Cristina y Pepe

    ResponElimina
  13. hola soc la violeta amalia et trobo molt a faltar fes un esforç amb l'amanida!!!tot i que no hos agradi gaire...
    bueno fins dema descanseu molt tots!!!
    ovelleta porqui cati toni i violeta

    ResponElimina
  14. Això sí que ha sigut aprofitar molt bé el dia i a sobre amb classes d'alemany. Marc i Daniel, demà ben abrigadets que toca els Alps, si el temps us acompanya podreu gaudir d'unes vistes impressionants, al papa li donareu molta enveja. Feu moltes fotos !!!!!!!
    Us enyorem moltíssim, molts petons i abraçades.

    ResponElimina
  15. Göten haven nois........ ens alegrem de que el bon temps us acompanyi i pogueu gaudir de les visites.
    Ja sabem que com a casa no es menja en lloc pero us teniu que alimentar be per tindre forces i energies per la reste del viatge.............Ona, tots et trovem a faltar molt, jo sobretot perque no se amb qui ficarme,ja saps que amb la mama no gosso i amb la mar es abusar massa ........aixi que desitgem que ho passeu molt be i ens expliquis totes les experiencies que tinguis.
    Molts petonets de part de la mar, la mama i meus.
    Gracies als profesors per la seva dedicacio i la seva grandiiiiiiiiisima paciencia.

    ResponElimina
  16. Hola, Mario!
    Wooow! Ens morim per veure fotos i per sentir històries del viatge!
    Wooow 2! I una classe pràctica d'alemany!
    Jo inclús menjaria meló per ser-hi allà... I ni us dic per pujar al Schilthorn demà!
    Espero que ningú s'hagi remullat al Bodensee 😜
    Gute Nacht und viel SpaB!

    Aina, Vicente i Bea.

    ResponElimina
  17. Fantàstic viatge!
    Disfruteu molt de les muntanyes i abrigadets que segur que farà una mica de fred!
    Martí, menge-t'ho tot, eh?
    Molts petons per tots muak muak

    Jm,Laura i Alba

    ResponElimina
  18. Apa nois!!!! jo tinc ganes de estar amb vosaltres. Demà abrigadets per no passar fred. Petos per tots. Edu un petonas per a tu. Muaksssss

    ResponElimina
  19. Hola nois !!! ... que tal Pol B. ... espero que estiguis gaudint d'un viatge meravellós i que se t'estigui despertant el cuc de continuar viatjant ... amb els teus amics ;-) ...que et queda molt món que explorar. Em moro de ganes de veure les fots ... fon la memòria de la camera !!!!
    Un petonàs des d'Oxford !!!
    Francina I Enric

    ResponElimina
  20. Júlia et trobem a faltar, fes moltes fotos, ànims mestres! Molts petons Pares, clara i Martí

    ResponElimina
  21. Bon día Ari!!! Que intensa la jornada de ayer. Ya me dirás a la vuelta alguna palabrita en alemán y que se come en esas tierras que también poco os gusta...Hoy miércoles es el gran día de visita a los Aspes. Envíanos un besitos desde las alturas. Te queremos mucho, mucho. Petonets de toda la family

    ResponElimina
  22. Bon día Ari!!! Que intensa la jornada de ayer. Ya me dirás a la vuelta alguna palabrita en alemán y que se come en esas tierras que también poco os gusta...Hoy miércoles es el gran día de visita a los Aspes. Envíanos un besitos desde las alturas. Te queremos mucho, mucho. Petonets de toda la family

    ResponElimina
  23. Buenos días FIORELLA espero que lo estés pasando bien, bueno cariño te encontramos a faltar mucho en casa, bueno cariño a comer de todo vale un beso te queremos mucho... Un besito.. CESAR Y JANET

    ResponElimina
  24. Bon dia. Fantàstic que tingueu bon temps i que estigueu disfrutat molt. Tantes visites us haurien d'obrir la gana,no? Un petó molt fort Latina i uns abraçada a tots.

    ResponElimina
  25. Hola, Bon dia! Espero que hoy os encontréis el día lo más despejado posible, si ayer os tuve envidia por ir a ver las cataratas, lo de hoy...ya ni os cuento, que suerte que tenéis! Abrigaros muuucho!! Y seguir disfrutando. Y comer de todo! Martina, Ariadna un beso muuuuuua : )
    Alfredo y Silvia

    ResponElimina
  26. Classes d'alemany? Quin nivell!!! Pol, fes moltes fotos, que tu sempre les fas molt xules. A veure si avui també us fa solete. Bon dia a tots. Pol B t'estimo!!

    ResponElimina
  27. Hola Carly, t'ho estas passant be? Disfruta del viatge i dels companys, segur que aquest viatge farà que encara sigueu tots mes amics.Intenta menjar tot el que et posin, si els suïssos s'ho mengen segur que no es tant dolent.Ja esteu a la meitat, passa volant, no et perdis ni un minuts de disfrutar-lo.T'anyorem la Jolie els iaios i jo i saps que t'estimem moltíssim .Feu molt cas als professors, han fet un gran esforç portant-vos a aquest viatge tant xulo i és d'agraïr per part vostra i dels pares, Una abraçada molt forta

    ResponElimina
  28. Hola a tothom !!!!
    Nois s´ha de menjar de tot, Berta ja saps al plat no hi ha de quedar res :))
    Si veniu parlant alemany ja seria l´.....
    Viviu-ho intenssament i no deixeu de visitar ni un racó.
    Fotos fotos fotos !!!!
    Passeu-ho bé !

    ResponElimina
  29. Bon dia!!! Que bé el que expliqueu.
    Que us segueixi el bon temps i ànims amb les amanides!!!
    Petons a tots i, és clar, en especial a tu Aldo!! T'estimo i et trobem a faltar. Disfruta molt!!!

    ResponElimina
  30. Gutten Morgen für alle !
    Daniela passa-t'ho moooooolt beeeeee
    Com pot ser que preferiu el menjar dels picnics al de l'alberg ???

    ResponElimina
  31. Gutten Morgen für alle !
    Daniela passa-t'ho moooooolt beeeeee
    Com pot ser que preferiu el menjar dels picnics al de l'alberg ???

    ResponElimina
  32. Bon dia! Avui també se us presenta un dia molt interessant. Júlia C., queda't amb tot el que veus i vius, que després t'armarem a preguntes. I important menjar el que us posen al plat, per agafar forces i per experimentar nous sabors. Ànims profes!

    ResponElimina
  33. Familia Moriel Romero1 de juny del 2016, a les 8:11

    Buenos días Mario y compañía!, ya vemos que lo estáis pasando a lo grande, con inmersión lingúística incluída,... qué gran suerte la vuestra! Mirad de alimentaros bien, que las jornadas son muy intensas. Un beso muy grande y un fuerte abrazo Mario!

    Cristóbal, Merche y Lucía

    ResponElimina
  34. Bon dia a tothom!! Quin viatge més xulo nois, gaudiu molt, fins i tot del menjar :-)
    Hola Claudia, segur que ho estas passant d'allò més bé, l'Alex m'ha dit que el museu del transport era molt divertit, ja ens explicaras tot quan tornis.
    Les iaies pregunten molt per tu, tenim moltes ganes de veure't. Molts petons i atxutxons i moltes gràcies als profes per donar als nostres nens aquesta experiència tan fantàstica.

    ResponElimina
  35. Daniela¡¡¡ que be us ho esteu passant, aprofita-ho be i disfruteu molt. Tinc ganes de veure't. Una abraçada molt forta.

    ResponElimina
  36. Hallo Teo und Freunde!
    Ens alegrem que al final estas de viatge sense croses.T´has mullant a les fonts del Rin? Hast Du schon Schinkenfleischwurst gegessen?
    Passa-ho molt requeste be.
    Un peto molt fort! Jaume i Doris

    ResponElimina
  37. Kai, I hope you're enjoying this trip to the max!
    Boy, I sure do miss you but I'm so glad that you and your classmates are taking advantage of this great opportunity.
    You're gonna have to give us a presentation on it so make sure you pay attention to everything, but remember that the first rule is to have fun!
    Lots of love,
    your Dad.

    ResponElimina
  38. Hola Lizzet!!! Com estas? La mare i jo et trobem a faltar disfruta d'aquestes clases d'alemany tant que practiques a casa de mentida jiji..
    A veure si quan tornes ens parles un mica, pero de veritat jaja. Petons et trobem a faltar Lorena i la mare

    ResponElimina
  39. Hola Ona, soy la abuela de Argentina. Que viaje maravilloso que estas haciendo. Me gustaría estar allí, a tu regreso, y encerrarnos en la habitación para poder compartir tus relatos. Corazón segui disfrutando a pleno. TE AMO. ROSITA.

    ResponElimina
  40. hola POL deus menja nomes pa x que a tù les amanides jeje, disfruta molt molt de tot aquet viatge tan chulo que estas fet ,un petò molt gran T'estimen molt Laia i Mama.

    ResponElimina
  41. Grüezi mitenand! I en especial, hola Teo!

    Esperem que us ho estigueu passant molt bé per aquí a Suissa. Hauria estat bé veure'ns ara que estàvem tant aprop, de totes maneres ens veiem aquest cap de setmana a Barcelona.

    Ahh! I deixeu-vos estar d'amanides que heu de deixar espai a la panxa per demà, quan totes les calories perdudes les recuperareu de cop :)

    Un abraçada de na Lidija i en Pau!

    ResponElimina
  42. Hola, Martí!

    Com va tot? Ja veig que teniu bon temps, me n'alegre molt!!!!
    La Nora i jo venim d'un cumple i ella és a la banyera, si poguera gravar algo com si això fos el whatsapp, segur que et diria : "es vull molt"!!!!
    M'estan donant ganes d'anar a Suïssa, de llegir aquest blog!
    Bo, Martí, quan tornis ja xarrem per telèfon.

    Auuuue!!!!


    Roseta i Nora

    ResponElimina
  43. Ostres,
    espero que la Karla mengi amanida, doncs a casa li agraden i se les menja totes.
    Nois mengeu que heu d'agafar forces per poder seguir passejant per Suïssa. I més si heu de pujar fins a pics elevats.
    Un petó per a tu Karla i per a tots vosaltres!

    ResponElimina
  44. Hola Michelle,

    Espero que te lo estés pasando muy bien, disfruta de este viaje al máximo, tortuguita esta bien, y yo también, muchos besitos y buenas noches mi bb.

    ResponElimina
  45. Per a l'Amàlia: els avis de Girona seguim el vostre viatge. Heu fet moltes coses i heu vist molts llocs diferents! Per això del menjar costa una mica canviar els costums, no és greu.... que tot segueixi bé. Demà a muntanya, quin canvi!

    ResponElimina
  46. Ona guapa espero que lo estés pasando bomba y que aproveches el viaje para conocer a los suizos y sus costumbres para poder contárnoslo a mi y a Joan Anton que tengo curiosidad por saber si son simpáticos los maestros de los bombones ♥ Besitos!

    ResponElimina
  47. FIORELLA buenos día mi niña un besote se te extraña mucho.. Los papas

    ResponElimina
  48. Per problemes tècnics amb internet, els profes no han pogut fer el resum del dia d'ahir. Avui des de Genève faran un bon resum. Tot va bé. Simplement un problema de connexions,....

    ResponElimina
  49. Para mi prima Ona:  ona  t quiero muchooo desde la ida a marte hasta la vuelta. Espero que pases bien tu viaje de egresaditos , yo quiero ir también !!
    Y espero que este año  vayamos alla si �� quieres Y que uds. vengan también
    Las amo primas ��❤❤ Fede desde Argentina

    ResponElimina
  50. Kai:
    I do miss you but have all the fun you can!
    X-Plane will wait for you...LOL
    Get some!
    Semper Fi!

    ResponElimina
  51. Para mi sobrina del alma!
    Queridaa Ona no puedo creer lo grande que estas! Terminando ya la primaria, parece que fue ayer que te tuve en mis brazos, cuando te conoci fue amor a primera vista, eras la beba mas simpatica e inteligente que habia visto! Quiero qe sigas creciendo como hasta ahora, que puedas lograr todo lo que te propongas y siempre seas feliz! Te quiero la tia Lolo

    ResponElimina
  52. No entenc perque no ens envian mes texts de com su han pasat i com estan estic una mica precupada

    ResponElimina
  53. Marta, Cristina i Pepe Payà2 de juny del 2016, a les 22:20

    Bé, sembla que seguiu amb problemes amb internet, però per si de cas llegiu aquests missatges, us desitgem un bon viatge de tornada i que descanseu aquesta nit a Ginebra. Bona nit Martí, i fins demà!
    Marta, Pepe i Cristina

    ResponElimina
  54. Bona nit..........espero que ho esteu passant molt be i testeu tota mena de formatges i bombons......avui ha sigut el concert de la mar i a cantat "i'm a pizza", estava molt bufona........es la que mes t'anyora de la familia cada día pregunta quan tornes..........gaudeix de tota la experiencia i procura ser positiva........(menjar,pluja etc........a veure si torne la conectivitat i ens expliqueu algunas anécdota divertida....molt se petons de la mama,la mar i meus...a reveure

    ResponElimina
  55. No entenc perque no ens envian mes texts de com su han pasat i com estan estic una mica precupada

    ResponElimina
  56. Buenos días, que tengáis un buen viaje de regreso. Ya os estamos esperando con los brazos, bien abiertos

    ResponElimina