dijous, 2 de juny del 2016

Avui tenim connexio!

Com ja us ha informat l'escola, ahir no va ser possible enviar-vos noticies per problemes tecnics.
Ahir tocava anar als Alps, pero el temps no ens va acompanyar. Al mati vam veure les cascades de Trummelbach i varem poder pujar al poblet de Mürren i fer el que estava previst, pero no vam poder pujar al Shiltorn perque les condicions meteorologiques no ho aconsellaven.
Un cop establerts a l'alberg d'Avenches i despres de sopar, vam poder fer una passejada pel poble i tastar el seu passat roma i medieval.
Nit tranquil.la: ja us podem confirmar que es un grup que dorm molt be i ens deixa descansar (per la nit , eh! durant el dia es una altra cosa).
Avui hem sortit d'Avenches acompanyats per la pluja, que ens ha incordiat tot el dia, pero hem pogut seguir, mes o menys el programa previst: xocolateria Cailler i l'AOC dels formatges Gruyere. Hem passejat tambe pel poble de Gruyeres aprofitant les estones que la pluja ens deixava.
Ara ja estem a Ginebra i dema , ben d'hora, sortirem cap a Barcelona. Recordeu que un cop passada la frontera donarem avis a l'escola sobre l'hora aproximada d'arribada.
Aquest es el darrer comentari que us enviem. Esperem que aquest bloc us hagi estat util i us volem dir que tan als nens com  a nosaltres ens ha agradat llegir els vostres comentaris.
Rebeu una abraçada!

(Nota: el teclat es suis i no trobem els accents) 

22 comentaris:

  1. Marta Enrech i Pepe Payà2 de juny del 2016, a les 22:25

    Molt bé! Moltes gràcies als professors per la vostra dedicació i per explicar-nos tot en aquest blog! Descanseu que ho teniu ben merescut!
    Bona nit i bon viatge!
    Marta i Pepe

    ResponElimina
  2. Hola! Gracias por el súper diario. Ya solo queda decir , buen viaje y nos vemos pronto. Saludos a todos y un besote a Ariadna y Martina.
    Alfredo y Silvia

    ResponElimina
  3. Bon dia, Mario i bella troupe!
    Ni pluges, ni boires, ni amanides... Això s'esborra però no la resta dels moments que passeu... I tan ben acompanyats! El focus és viure el viatge a tope. I si no ha pogut ser el Schilthorn... Un altra cop serà!
    Mil petonarros!
    Wir wünschen euch eine schöne Heimfahrt!
    Aina, Vicente i Bea.

    ResponElimina
  4. Molt bé! Descanseu molt i q tingueu un bon viatge d tornada!!! Amàlia, per sopar què voldràs? Sopa i croquetes? T'estimem!!! Petons!!!!

    ResponElimina
  5. Solo me queda agradecer alos profesores por esta experiencia alos niños y decearles buen viaje de retorno a Barcelona..FIORELLA .. Te hemos extrañado mucho besos... CESAR Y JANET

    ResponElimina
  6. Que be que agiu enviat algun missatge ara ja estic mes trancila i ammar testarem esperant a que vinguis adeu fins dema

    ResponElimina
  7. Hola a tots!!!! Mestres i nens, ens heu fet gaudir molt amb aquest diari, semblaveu més aprop nostre. Ja només us queda la tornada, però ben segur q aquests dies no els oblidareu mai. Petos a tothom. Gràcies per la paciència, dedicació i estimació q heu donat als nostres fills. Edu soparem pizza!!!

    ResponElimina
  8. Hola a tots!!!! Mestres i nens, ens heu fet gaudir molt amb aquest diari, semblaveu més aprop nostre. Ja només us queda la tornada, però ben segur q aquests dies no els oblidareu mai. Petos a tothom. Gràcies per la paciència, dedicació i estimació q heu donat als nostres fills. Edu soparem pizza!!!

    ResponElimina
  9. Gracias a los profes por hacer posible esta aventura. El tiempo parece que no ha acompañado, pero seguro que la experiencia vivida es igualmente fantástica. Un abrazo para todos y besitos gordo para ti, Ari...

    ResponElimina
  10. Gracias a los profes por hacer posible esta aventura. El tiempo parece que no ha acompañado, pero seguro que la experiencia vivida es igualmente fantástica. Un abrazo para todos y besitos gordo para ti, Ari...

    ResponElimina
  11. Bona nit a tots, això ja s'acaba nois, suposo que ho heu passat molt be, d'això es tractava. Carla fes moltes fotos i grava als teus companys, pensa que ara ja agafareu

    ResponElimina
  12. Camins diferents i així tindràs un bon record de tots. T agradarà mirar les fotos per poder recordar aquest viatge amb els teus amics. Que tingueu bon viatge de tornada. I als professors moltes gràcies per haver-ho fet possible i la meva admiració .

    ResponElimina
  13. LLàstima de pluja...
    Bon Viatge de tornada i Fins demà!

    Gràcies a l'escola i gràcies a l'Eduard, La Carmen, la Neus ila Blanca.

    ResponElimina
  14. Si a través del blog ens queda aquesta bona sensació del viatge que heu fet, per tots els nen@s será una experiència que recordaran tota la vida! Gràcies a tot l'equip de l'escola per fer-ho possible! I també a tots els nen@s perquè també han col.laborat amb tot el que se'ls ha proposat i demanat!
    I ara amb moltes ganes que expliqueu tot el que heu viscut i vist!!! Fins d'aquí una estoneta!
    Una abraçada a tots i un petonàs per la meva Laia C

    Núria i nenes

    ResponElimina
  15. Ja s'ha acabat? S'ha fet curt, oi? Bé, però ara haureu de continuar el periple a casa de cadascú, explicant detalladament a la família les anècdotes i l'experiència personal; eps, sense desmerèixer gens ni mica la informació "electroepistolar" que hem pogut llegir amb frisança (quasi) cada dia. Al contrari!
    Aprofitem per dir que nosaltres també volem agrair la bona feina dels/les mestres
    Fins ara!

    ResponElimina
  16. Bon dia a tots, heu tingut una experiència increïble i encara que el mal temps us hagi acompanyat en alguns moments, de ben segur que ho heu passat molt bé. A vosaltres, professors, un agraïment enorme per tot el vostre esforç i dedicació, moltes gràcies per haver acompanyat als nostres nens, això que han viscut no ho oblidaran mai.
    Bon viatge de tornada, estarem tots al carrer esperant l'autocar.
    Marc i Daniel m'heu de fer totes les abraçades que no m'heu fet en tota la setmana ... jejeje.
    Fins a la tarda.

    ResponElimina
  17. Booon dia!!
    Quina setmana tant maca per recordar que tindreu tots els que heu pogut anar-hi!! Gràcies el professorat i a l'escola per fer-ho possible. Ara ja només queda desitjar-vos un bon viatge de tornada, ens veiem a la tarda. Quines ganes de veureus!!!!
    Laia carinyo fins després, petonets.

    ResponElimina
  18. Bon dia i bona tornada!
    Vaja viatge! A veure si podeu alegrar-vos de tornar jajaja (difícil, no?)
    Sempre hi haurà més aventures, aquesta ha estat genial!
    Daniela, tinc unes ganes d'abraçar-te que ...

    ResponElimina
  19. Muchas gracias Escola Diputació, saludos a cada uno de los niños y todo el equipo de profesores, estoy muy agradecido por todo.

    ResponElimina
  20. Bon dia! Dia de tornada, en unes hores ja estareu a casa!
    Agraïm als professors per haver fet realitat aquesta experiència.
    Gran viatge i grans records que perduraran per sempre.
    Pares Júlia C.

    ResponElimina
  21. Bona tarda, La vida ... es una oportunitat, aprofiteu-la. Vosaltres heu viscut un somni, fet realitat amb aquest viatge!!
    Gracies per tot i per tots i totes, sense vosaltres no hagués estat possible!!
    Fins després.

    ResponElimina